Meny

Bestill

Fri frakt

VELKOMMEN TIL DEN LILLE BRUSFABRIKKEN

Roma Mineralvannfabrikk er en liten familieeid brusfabrikk i Lillestrøm. I snart 100 år og i fire generasjoner har vi laget brus, saft og andre tradisjonsrike leskedrikker etter egne oppskrifter. 


I store lokaler på Nesa ved siden av Norges Varemesse drives fabrikken i dag av tredje generasjon Bergersen ved daglig leder Marianne Bergersen og produksjonssjef Morten Bergersen jr. Brusfabrikken er en bidragsyter til mangfold av produkter og tjenester i bransjen og kan tilby et bredt sortiment av smaksvarianter på forskjellige flaskevolum. Det brede produktsortimentet er å finne hos en rekke øl- og mineralvannsutsalg rundt omkring på Østlandet, i tillegg til i utvalgte dagligvarer og kaféer.

Roma har i tillegg til egen produksjon også lisensproduksjon av varer til de store dagligvarekjedene samt spesialproduksjon av drikke med egen etikett til bedrifter, lag og foreninger som ønsker å markedsføre seg selv på en ny måte. Produktutvikling og jakten på den perfekte oppskriften vil alltid være en av våre store drivkrefter.

Under Bedriftsforbundets 20 års jubileum ble Roma Mineralvannfabrikk tildelt Stayer-prisen av daværende næringsminister Trond Giske. Prisen ble overrakt med følgende ord:

«Stayer-prisen 2012 tildeles en bedrift som med sitt engasjement, sin kreativitet, stå-på-vilje og stayerevne, gjør det bra i et tøft marked med mektige konkurrenter. En liten familiebedrift med hjerte for faget sitt.»

Marianne Bergersen

3. generasjon

Daglig leder
E-post

Katrine B. Klemp

4. generasjon

Salgs- og markedssjef
E-post

Martin B. Klemp

4. generasjon

Butikksjef
E-post

Fredrik B. Klemp

4. generasjon

 

Kevin Heed

Salgsmedarbeider

Tom Andresen

Logistikk
E-post

Bård Pedersen

Assisterende produksjonssjef

Arnfinn Bratlie

Produksjons-medarbeider

Birgir Jönsson

Produksjons-medarbeider

Mats Jarnbjo

Lagersjef