RomaButikken.png

Åpningstider

Hverdager: 09 - 18

Lørdag: 09 - 18

amoi-logo.png
foodora-logo.png
13335738_1105490736178375_2934606479077253021_n.jpg
RomaButikken.png

Besøk oss i dag!

Roma Butikken ligger i Lillestrøm,

rett ved siden av Nova Spektrum

(tidl. Norges Varemesse).

 

Nordahl Bruns gate 18

2004 Lillestrøm

Tlf: 63 80 67 20

Send e-post

Christian - Butikksjef_edited_edited.jpg

Kundeservice er viktig for meg. I fabrikkutsalget skal du møte kremmerånd, lokalkunnskap og alt du kan ønske deg av drikkevarer.

Med nesten 400 sorter øl og cider fra norske og internasjonale bryggerier, samt et bredt utvalg produsert på Den lille brusfabrikken er Fabrikkutsalget en unik faghandel for både privatkunder, lag og foreninger, og bedrifter. 

Service for oss handler om å kjenne deg som kunde. Nærmer det seg det årlige loppemarkedet, tar vi fram bestillingstallene fra i fjor, og er du dårlig til beins bærer vi varene helt fram til bilen. Hvilket sortiment bør man for eksempel ha til bryllupet og hvor mye trenger vi egentlig? 

Vi hjelper deg gjerne!

Butikksjef

CHRISTIAN

IMG_3825_edited.jpg

Bli avtalekunde

Over 600 registrerte lag, foreninger og bedrifter. Registrer ditt lag som avtalekunde i Roma Butikken og få tilgang til spesialprisliste på fabrikkens egenproduserte varer. Som avtalekunde kan du også søke om mulighet for å få faktura.

IMG_5336.JPG

Bestill brus

Ønsker du at vi skal plukke varene klart til deg? Send oss en bestilling, så sier vi fra når det er klart.

Askim Frukt- og Bærpresseri

Askim Frukt- og Bærpresseri foredler frukt, bær, rabarbra, grønnsaker og rapsfrø til egne produkter. Deres historie strekker seg tilbake til 1936 og siden den gang har de utviklet og produsert ulike typer eplemost, bærsafter, gelèer, syltetøy og rapsoljer basert på norske råvarer så langt det er mulig. Fabrikken er sertifisert for trygg matproduksjon og er Debio godkjent for økologisk produksjon.

Miljobilder-2010-011.jpg

Solberg & Hansen

Historien om Solberg & Hansen begynner i en kolonialforretning i Oslo året 1879. Et skjebnebestemt møte mellom to kaffetørste herrer, Carl Solberg og Fritjof Hansen, la grunnlaget for at en av Norges mest kunnskapstørste bedrifter så dagens lys. Siden den gang har vi latt oss inspirere av smak i jakten på verdens beste kopp. 

We_Case_SH_KAFFE-04_edited.jpg
3-pack-Drit-Forbanna-1024x683.jpg

Drit Forbanna

Drit Forbanna er et norsk firma som produserer bbq sauser, oljer, pesto og gløgg - for å nevne noe. Produktene deres lages av profesjonelle kokker i Norge.

Produktene kommer med humoristiske navn, noe som gjør dem til morsomme gaver til vertskapet eller den som har alt. Hva med en flaske "Hæstkuk", "Søt og hissig" eller "Lettere Irritert" chiliolje?

anisputer-100-gram-sylteglass (12).jpg

Dropsfabrikken

Metier Dropsfabrikk er den eneste igjen av de gamle dropsfabrikkene i Norge, som produserer drops som Kongen av
Danmark, Honningkamfer og Bringebærdrops. De produserer drops etter de gamle oppskriftene de har blitt opplært i, av de erfarne dropsprodusentene vi overtok etter i 1987. Produksjonen er noe oppgradert, men metodene er like som da Hansen-brødrene produserte på 30-tallet.