INNHOLDSKAPSLER

Dette er generell info om hva slags informasjonskapsler www.roma.no bruker, hvilke opplysninger som blir behandlet, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene. Se også generell info om informasjonskapsler nederst på denne siden.


 

HVA SLAGS INFORMASJONSKAPSLER SOM BRUKES PÅ ROMA.NO:

Informasjonskapsler på Roma.no, brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på Roma.no, brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden.


 

INFORMASJONSKAPSLER SOM EKSISTERER PÅ ROMA.NO:

 

Google Analytics:

Dataoppbevaring: 26 mnd

Et svært vanlig analyseverktøy for å anlysere brukeroppførsel på et nettsted, er Google Analytics. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:


 

Google Remarketing:

Når du besøker et nettsted, lagres det en cookie (informasjonskapsel) i nettleseren din. Deretter, når du besøker et annet nettsted som inneholder annonser fra samme nettsted som du nettopp besøkte, hentes disse annonsene frem og vises tilpasset akkurat deg. Dersom denne informasjonskapselen ikke ligger i nettleseren din, hentes en helt annen annonse fra et annet nettsted du har besøk, eller kanskje en mer tilfeldig annonse som er benyttet med bakgrunn i andre segmenter enn remarketing.
 

Navnet på informasjonskapslene som benyttes ved Google Remarketing kan variere mellom _drt_, FLC og exchange_uid. Avsender er alltid doubleclick.net og det er denne adressen du skal lete etter for å finne igjen informasjonskapselene som vi benytter.


 

HVILKE OPPLYSNINGER SOM BLIR BEHANDLET:

På www.roma.no, blir opplysningene behandlet etter de metoder som er nevnt over her.


 

FORMÅL MED BEHANDLINGEN:

Formålet, med unntak av innlogget brukere, er ikke å identifisere deg som bruker, men å lage en bedre brukeropplevelse for alle brukerene.


 

HVEM SOM BEHANDLER OPPLYSNINGENE:

Informasjonskapsler i seg selv, har ingen verdi, da de lagrer kun et tilfeldig identifikasjonsnummer. Det er først når du knytter denne informasjonen opp mot en database, at informasjonen kan behandles. Eiere av www.roma.no, bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og den kun brukes til det formål som er ment for innsamling av data. Identifikasjon av brukere, gjøres bare i de tilfeller det er strengt nødvendig. Dette kan være eksempelvis i forbindelse med kjøp av varer og tjenester eller andre situasjoner som krever at brukeren må være innlogget.


 

GENERELL INFORMASJON OM INFOKAPSLER / COOKIES:

Informasjonskapsler er små filer som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit. En informasjonskapsel inneholder som regel fire parametere:

 

  • Navn på informasjonskapsel

  • Unik id til informasjonskapsel (denne er knyttet til din nettleser)

  • Hvor lenge informasjonskapselen skal lagres på din maskin

  • Domene som informasjonskapselen gjelder for

 

På grunn av siste punktet her, er det svært vanskelig å misbruke en informasjonskapsel. En informasjonskapsel i seg selv har liten verdi før den blir knyttet opp til et database. Derfor vil den ha lav eller ingen verdi dersom noen prøver å flytte den over til et annet domene, fordi man ikke har tilgang til databasen.


 

DU KAN SKRU AV INFORMASJONSKAPSLER:

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Men vær da klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere. Du vil for eksempel ikke ha mulighet til å handle i nettbutikker, logge deg på sosiale medier som Facebook, Twitter, Google+ osv.

PERSONVERN

Roma er en liten brusfabrikk i Lillestrøm. Vi lover å behandle personopplysningene dine på en sikker måte.

Formålet med behandlingen av personopplysninger vil være spesifikt opplyst eller fremgå av sammenhengen i din kontakt med oss. Vanligvis handler det om å kunne håndtere henvendelser fra deg, eller å kunne gi deg et produkt du har bedt om, men det kan også være at vi ønsker å forbedre vår markedsføring, og kommunisere bedre med deg.

All behandling av personopplysninger skjer ihht. gjeldende norsk lov og forskrift. Det rettslige grunnlaget er enten at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg, eller at du har gitt spesifikt samtykke om at vi kan sende deg nyhetsbrev. 

Personopplysningene lagres på vår interne server, i e-postklienten uniweb og/eller i nettsidebyggeren Wix.

Kontakt oss på kundeservice@roma.no om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg. Samme kontaktadresse kan også brukes for å melde deg av nyhetsbrev.