NYHET: Flux Soda uten sukker


Flux Soda er det aller mest populære produktet fra Den lille brusfabrikken med en eksplosiv vekst på nesten 200% på bare 2 år! Mange har ropt høyt og lenge om sukkerfri Flux Soda - nå er den her, med 0 sukker og 0 kalorier.

Flux Soda er også det mest unike produktet fra Den lille brusfabrikken. Og de som har smakt den magiske smaken – elsker Flux Soda! Vi tør å påstå at Flux Soda er kanskje verdens beste brus! **Visste du at Flux Soda ble lansert allerede i 1965, som en felles fruktbrus for de små brusfabrikkene i Norge? Roma ledet an, og gjennom årene ble den en av de aller mest populære produktene fra Den lille brusfabrikken i Lillestrøm. Oppskriften utviklet seg i litt forskjellige retninger rundt omkring i landet, men Roma har beholdt den originale oppskriften. I Volda het den Luks, i Trondheim og på Romerike heter den FLUX SODA.

> Les mer om Flux Soda og hvor du kan kjøpe den

#fluxsoda #sukkerfritt #utensukker

0 visninger

KONTAKT OSS

VAREBESTILLING

63 80 67 20

Send mail

ANDRE HENVENDELSER

63 80 67 20

Send mail

Roma Mineralvannfabrikk AS

Nordahl Bruns gate 18 
2004 Lillestrøm

ÅPNINGSTIDER

FABRIKKUTSALG
Man-ons: 09 - 17
Tors-fre: 09 - 18
Lørdag: 09 - 16

LAGER

Hverdager: 07.30 - 15.30