NYHET: Flux Soda uten sukker


Flux Soda er det aller mest populære produktet fra Den lille brusfabrikken med en eksplosiv vekst på nesten 200% på bare 2 år! Mange har ropt høyt og lenge om sukkerfri Flux Soda - nå er den her, med 0 sukker og 0 kalorier.

Flux Soda er også det mest unike produktet fra Den lille brusfabrikken. Og de som har smakt den magiske smaken – elsker Flux Soda! Vi tør å påstå at Flux Soda er kanskje verdens beste brus! **Visste du at Flux Soda ble lansert allerede i 1965, som en felles fruktbrus for de små brusfabrikkene i Norge? Roma ledet an, og gjennom årene ble den en av de aller mest populære produktene fra Den lille brusfabrikken i Lillestrøm. Oppskriften utviklet seg i litt forskjellige retninger rundt omkring i landet, men Roma har beholdt den originale oppskriften. I Volda het den Luks, i Trondheim og på Romerike heter den FLUX SODA.

> Les mer om Flux Soda og hvor du kan kjøpe den

#fluxsoda #sukkerfritt #utensukker

SISTE NYTT

KONTAKT OSS

VAREBESTILLING

63 80 67 20

Send mail

ANDRE HENVENDELSER

63 80 67 20

Send mail

Roma Mineralvannfabrikk AS

Nordahl Bruns gate 18 
2004 Lillestrøm

ÅPNINGSTIDER

FABRIKKUTSALG
Man-ons: 09 - 17
Tors-fre: 09 - 18
Lørdag: 09 - 16
 

LAGER

Hverdager: 07.30 - 15.30